Selecteer een pagina

Programma

Vrienden van NLTennis: business, fun en tennis stimuleren!

Programma 2019

10 februari 2019

Fed Cup Nederland – Canada 

Zoals iedereen inmiddels weet heeft Nederland deze ontmoeting helaas niet kunnen winnen. Helaas was Kiki Bertens er niet bij. Toch was het weer een memorabele bijeenkomst!

19 april 2019

Dekker Warmond Sports
Op 19 apil a.s., bij een van de mooiste tennisclubs van Nederland, Dekker Warmond Sports, gaan we ons (verder) voorbereiden op het tennisseizoen. We gaan trainen en wedstrijden spelen tussen 16.00 – 18.00 en gaan daarna nader kennismaken op de club tijdens het diner. Tijdens het diner zullen we in kleine groepjes een voorstelrondje doen en discussiëren over interessante tennisthema’s. 

4 juni 2019

Haarlemmermeersche golfclub

Dit jaar gaan we voor het eerst golfen, op de fraai gelegen Haarlemmermeersche Golfclub. Inloop is vanaf 15.30 Daarna gaan we van 16.00 – 18.00 9 holes spelen en vervolgens nader kennismaken tijdens het diner. Tijdens het diner zullen we in kleine groepjes een voorstelrondje doen en vervolgens ondermeer kijken of we in groepjes van 3 voor elkaar één introductie kunnen verzorgen. De datum is nog onder voorbehoud.

14 juni 2019

Libéma Open
Ook dit jaar zijn we aanwezig bij de Libéma Open. Dit toernooi is al vele aantal jaren hèt voorbereidingstoernooi van Wimbledon. Kiki Bertens heeft inmiddels toegezegd en we gaan dus kijken of we er dit jaar in slaagt om het toernooi te winnen! Tijdens dit toernooi ligt weer de nadruk op samen kijken naar de wedstrijden en elkaar informeel ontmoeten.

1/3 juli 2019 

Wimbledon
Ook dit jaar gaan we weer met een groep deelnemers naar Wimbledon. De vorige jaren was dit niet alleen heel gezellig, maar Wimbledon blijft een unieke ervaring! Doordat we elkaar een aantal dagen intensief meemaken met onze gezamenlijke passie, is de kans groot dat de banden verstevigd worden.

 19 september 2019

Tennisclub Naaldwijk
Op deze mooie tennisclubs gaan we ons (verder) voorbereiden op de najaarscompetitie. We gaan trainen en wedstrijden spelen tussen 16.00 – 18.00 en gaan daarna nader kennismaken op de club tijdens het diner. Tijdens het diner zullen we in kleine groepjes een voorstelrondje doen en discussiëren over interessante tennisthema’s.

 november 2019

Padel event
Padel is dè opkomende sport in Nederland! We gaan samen deze fantastische nieuwe sport beoefenen en trainen en wedstrijden spelen tussen 16.00 – 18.00 en gaan daarna nader kennismaken op de club tijdens het diner. Tijdens het diner zullen we in kleine groepjes een voorstelrondje doen en discussiëren over interessante sportthema’s.

15 december 2019

Nederlandse Loterij NK Tennis
De Masters zijn de Nationale Indoorkampioenschappen tennis. Aan dit event doen alle topspelers van Nederland mee!

Vrienden van NLTennis

Wat is Vrienden van NLTennis?

Vrienden van NLTennis is een initiatief van Hans Oosterhuis en Roger Davids om het tennis in Nederland verder te brengen.

Voor meer informatie: Hans Oosterhuis: 06-81619163 of hans@vnlt.nl

Vrienden van NLTennis